• Over Foarstrjitte 16 te De Westereen

  Sfeervolle, degelijk gebouwde woning met 1405m2 eigen grond. Deze sfeervolle woning is gelegen op een royale kavel eigen grond met o.a. besloten tuin met terras op het zuiden, oprit naar achtererf met o.a. een grote hobbyschuur met veel hoogte (stalling camper/caravan etc.) en veel privacy. De grootte van de kavel en de mooie ligging bieden een fraai aanzicht en mogelijkheden om hobby’s uit te oefenen op eigen erf. Tegenover de woning ligt het natuurgebied ‘’De Mieden’’ met wandel- en fietspaden.

 • Begane grond:

  Entree met trapopgang en vide, meterkast, 1e slaapkamer, zitkeuken met deur naar tuin en nette keukenopstelling die voorzien is van diverse inbouwapparatuur, mooie lichte woonkamer met sfeerhaard en zicht over straat en op eigen tuin, royale bijkeuken met witgoedaansluitingen en extra werkruimte, deur naar besloten achtertuin en toegang tot aangebouwde stenen garage (ca. 34m2) met carport en houten berging.

  Eerste verdieping:

  Overloop met vide, drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, badmeubel en 2e toilet.

  Bijzonderheden:

  Eigen grond 1405m2; Bouwjaar 1986;
  De woning is stijlvol gebouwd met gebruik van degelijke materialen;
  De woning is voorzien van glas-, spouw-, dak-, en vloerisolatie en wordt centraal verwarmd middels een Hr-combiketel uit 2015;
  Houten schuur op achtererf van ca. 7 x 9 m met extra hoge autodeur voor bijvoorbeeld stalling caravan of camper;
  Mooie ligging nabij open vis/vaarwater en jachthaven;
  Op korte afstand van de woning zijn de diverse centrumvoorzieningen waaronder een winkelcentrum, gezondheidscentrum, basisscholen en sportverenigingen. Ook beschikt De Westereen over een eigen treinstation richtingen Groningen en Leeuwarden;
  De Centrale As met een snelle autoverbinding naar o.a. Drachten, Leeuwarden en Dokkum ligt op 3 autominuten van de woning.

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  1986
  Inhoud:
  560m3
  Oppervlakte:
  170m²
  Oppervlakte perceel:
  1405m2
  Aantal kamers:
  5
  Aantal slaapkamers:
  4
  Aantal verdiepingen:
  2
  Aantal garages:
  2