• Over Bjirkewei 5 te Twijzelerheide

  Bedrijfshal van ca.1325m2 en ca. 500 m2 met kantoren en toiletvoorziening en eventueel voorterrein voor stalling van goederen/verkoopproducten Het betreft het voormalige bedrijvencomplex van Haquebord Staalbouw aan de Birkewei in Twijzelerheide. Dit hallencomplex wordt door de nieuwe eigenaar in gedeelten verkocht. Beschikbaar voor koop (GEEN VERHUUR) zijn nog 2 hallen.

 • Bijzonderheden:

  1. Bedrijfshal van ca. 500 m2, inclusief kantoren en toiletvoorziening. Deze hal heeft een hoogte van ca. 7m met mogelijkheden voor een grote zolderverdieping. Grote overheaddeur aan zijkant gebouw en aan voorzijde toegang tot kantoren. De gevels bestaan deels uit steen en deels uit damwandprofielplaten. Vloeren van beton. Ideaal voor opslag en/of productie. Bestemmingsplan categoriën 1 en 2. Afwerking hal en toegangsterrein nader te bepalen in overleg met huidige eigenaar.
  Vraagprijs hal 1: € 285.000.—k.k.

  2. Bedrijfshal van ca. 1350m2 incl. kantoren , toiletvoorziening en kraanbaan (2x4000kg). Deze hal heeft een diepte van ca. 54m en een breedte van ca. 25m. en ligt in het midden van het complex. Deze hal krijgt nog een nieuwe overheaddeur aan de voorzijde. Daar waar nodig worden door huidige eigenaar geïsoleerde tussenwanden geplaatst. In overleg is er een mogelijkheid een gedeelte voorterrein te huren of te kopen voor de opslag van goederen of verkoopproducten. Het betreft een ideale hal voor productie of opslag (houtskeletbouw, houtbouw of tuinartikelen, bouwbedrijf, isolatieproducten etc) Beide hallen zijn goed toegankelijk, ook voor zwaarder vrachtverkeer.
  Vraagprijs hal 2: € 520.000,--k.k.

  (Bezichtiging uitsluitend mogelijk op afspraak via ons kantoor)

 • Woningtype:
  PRODUCTION_HALL
  Bouwjaar:
  1980
  Oppervlakte perceel:
  500m2
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut