• Over Brede-Ikker 14 te Westergeest

  Op mooie rustige plek, aan vaarwater gelegen, levensloopbestendige vrijstaande woning met ruime garage. Altijd al gedroomd van een woning met slaap-en badkamer op de begane grond, met vrij uitzicht aan voor-en achterzijde en grenzend aan open water? Dan is dit uw kans!

 • Begane grond:

  We lopen met u door de woning: Begane grond: Entree aan voorzijde met gang, meterkast, kantoorkamer (eventueel te gebruiken als slaap-/logeerkamer), nette badkamer met whirlpool, badmeubel en doucheruimte, separaat toilet, ruime slaapkamer (3.65x 3.95 m) met vaste kast, woonkamer voorzien van plavuizenvloer, open keuken met nette inbouwkeuken in hoekopstelling en voorzien van keramisch koken, koelkast, vriesvakken, vaatwasser en combimagnetron, bijkeuken ten behoeve van witgoedopstelling met deur naar achtertuin en garage, ruime geïsoleerde garage (4.20 x 7.20 ) met elektrische deur, warm en koud water en loopdeur naar achtertuin.

  Eerste verdieping:

  Vanuit de bijkeuken is de zolderverdieping te bereiken met een vlizotrap. Deze geïsoleerde verdieping biedt mogelijkheden voor extra slaapkamers, kantoor of hobbyruimte. Vanuit de garage leidt een vlizotrap naar een kleinere zolderverdieping ten behoeve van opslag etc.

  Bijzonderheden:

  De woning staat op een perceel eigen grond van 904m2; de strook water aan de achterzijde maakt onderdeel uit van het perceel; Hier kunt u een boot(je) aanleggen en na 50m bevindt u zich in De Nije Swemmer en kunt u leuke vaartochten maken naar Lauwersoog, Kollum, Dokkum etc.
  Op het achtererf staat een stenen berging van ruim 2x3meter en een overkapping.
  De woning is gebouwd in 1994, is goed geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van heteluchtverwarming.
  Westergeest is een sfeervol dorp in de gemeente Noardeast-Fryslân; het dorp biedt veel recreatiemogelijkheden langs De Nije Swemmer en beschikt over een jachthaven op loopafstand van de woning; het historische stadje Dokkum en grotere dorpen als Buitenpost en Kollum bevinden zich op 5-10 autominuten; hier vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft.
  Nationaal Park Lauwersmeer en het Waddengebied (met veerverbinding naar Schiermonnikoog) zijn toeristische trekpleisters in de regio; grotere steden als Leeuwarden en Groningen bevinden zich op 30 autominuten.

  Bent u geïnteresseerd in deze woning? Bezichtigingen zijn op afspraak mogelijk vanaf donderdag 10 juni a.s.!

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  1994
  Inhoud:
  641m3
  Oppervlakte:
  100m²
  Oppervlakte perceel:
  904m2
  Aantal kamers:
  3
  Aantal slaapkamers:
  2
  Aantal verdiepingen:
  2
  Aantal garages:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut