• Over Brugstraat 6 te Pieterzijl

  Op de grens van Groningen en Friesland, in een landelijke woonomgeving vind je deze gemoderniseerde 2-onder-1 kap woning met diepe, zuidwest georiënteerde tuin (425m2 grond)

 • Begane grond:

  Hal, meterkast, toilet, trapopgang, provisiekast, keuken met fraaie, nieuwe (2018) inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparaten. Ruime bijkeuken met witgoedaansluitingen en de achteruitgang. Woonkamer met vaste kast en uitzicht over groen, slaapkamer met deur naar terras, badkamer met douche, wastafelmeubel en designradiator.

  Eerste verdieping:

  Overloop en twee nieuw gerealiseerde slaapkamers. Deze kamers zijn o.a. goed geïsoleerd, verwarmd en voorzien van dakvensters.

  Bijzonderheden:

  Eigen grond 425m2. Een diepe, zuidwest georiënteerde achtertuin met een houten hobbyschuur en overkapping. De woning is recent gemoderniseerd en opgeknapt waaronder een nieuwe keuken, dubbelglas, dakisolatie, badkamer, realisatie van 2 slaapkamers op de verdieping, nieuwe cv-ketel en radiatoren, nieuwe binnendeuren, laminaatvloeren, voegen, dakgoten, zonnepanelen etc. Kortom, een mooie instapklare woning.
  Met slaap- en badkamer op de begane grond. Ook geschikt voor senioren! Rustige ligging aan de rand van Pieterzijl nabij het Zijldiep (open vaarwater) en een prachtig weidegebied. De stad Groningen is binnen 25 autominuten bereikbaar. Ook Leeuwarden en Drachten zijn prima bereikbaar.
  Wat zijn de netto maandlasten? VanderSchaaf&Schievink Hypotheken geeft u een gratis intake-advies, vraag ernaar!

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Twee onder een kap woning
  Bouwjaar:
  1970
  Inhoud:
  347m3
  Oppervlakte:
  92m²
  Oppervlakte perceel:
  425m2
  Aantal kamers:
  4
  Aantal slaapkamers:
  3
  Aantal verdiepingen:
  2
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut