• Over Cantecleer 16 te Kollum

  Op prachtige locatie gelegen, grote vrijstaande woning, met aan achterzijde fraai vergezicht over water en landerijen

 • Begane grond:

  Entree/hal met meterkast en toilet, L-vormige woonkamer met gashaard, schuifpui naar terras en plavuizenvloer, open keuken met nette inbouwkeuken in hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur, aansluitend een bijkeuken ten behoeve van witgoed met achterdeur naar tuin en verbinding naar ruime, in spouw gemetselde, L-vormige garage met elektrische overheaddeur en een diepte van 8 meter.

  Eerste verdieping:

  Vanwege de uitbouw boven de garage biedt de bovenverdieping zeer veel ruimte. Hier bevinden zich 5 slaapkamers, een grote overloop met vide, een compleet ingerichte badkamer met douchehoek, ligbad, dubbele wastafel, separaat toilet en CV-kast met CV-ketel.

  Tweede verdieping:

  Een vlizotrap biedt toegang tot de zolderverdieping.

  Bijzonderheden:

  Deze woning ligt aan de rand van Kollum en grenst aan openbaar groen, nabij de jachthaven en biedt een fraai uitzicht over het achtergelegen vaarwater. De woning is degelijk en royaal gebouwd, met een bruto inhoud van 896m3! De woning leent zich daarmee ondermeer voor een groter gezin. Bouwjaar woning 1987; Er is sprake van spouwmuurisolatie, vloer- dak- en glasisolatie. De topgevels van de woning en de garage zijn voorzien van onderhoudsarm hout en geven een bijzonder en duurzaam karakter aan de woning. Wilt u vrij en royaal wonen op een plek waar niet meer naast u gebouwd wordt aan de rand van Kollum? Plan een bezichtiging en wij leiden u rond!

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  1987
  Inhoud:
  896m3
  Oppervlakte:
  185m²
  Oppervlakte perceel:
  663m2
  Aantal kamers:
  6
  Aantal slaapkamers:
  5
  Aantal verdiepingen:
  3
  Aantal garages:
  1
Funda
VBO makelaar
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut