• Over De Anjen 15 te Kollum

  Prachtig op het zuiden en op de 1e verdieping gelegen ruim appartement met 2 balkons, eigen berging en parkeerplek in de parkeerkelder. Het onder architectuur ontworpen appartementencomplex ligt ten westen van Kollum en is omgeven door veel groen met waterpartijen. Vanuit het appartement en vanaf twee balkons heeft u een schitterend uitzicht over groen en de verdere omgeving. Door de zuidelijke ligging (1 balkon op zuiden en 1 balkon op westen) is er sprake van veel lichtinval en zontoetreding.

 • Begane grond:

  Indeling appartement: Via de centrale entree met intercominstallatie is het lift- en trappenhuis bereikbaar. De indeling van het appartement is als volgt: Ruime entree met toilet, bijkeuken/berging met onder anderen witgoedaansluitingen en een HR-combiketel (Remeha 2018). Geheel vernieuwde badkamer (2018) met wastafelmeubel, inloopdouche en een 2e toilet. Riante woonkamer met veel lichtinval en toegang tot een ruim balkon (zuiden), 1e slaapkamer aan de zuidzijde met eveneens toegang tot het balkon, halfopen keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en met deur naar het balkon aan de westzijde, 2e slaapkamer met toegang tot het balkon aan de westzijde.

  Bijzonderheden:

  In de met de lift of via het trappenhuis bereikbare parkeerkelder bevindt zich een afgesloten privé-berging en een eigen parkeerplek.
  De tuin rondom de beide appartementencomplexen wordt keurig onderhouden. Het betreft een zeer verzorgd geheel.
  Er is een actieve Vereniging van Eigenaren die de zaken goed op orde heeft. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 111,88.

  Het appartement ligt op korte afstand van het centrum van Kollum (ca. 500m). Het dorp Kollum met ca. 6000 inwoners beschikt over alle gewenste voorzieningen op het gebied van scholen, zorg, winkels en sport. Daarnaast zijn steden als Dokkum, Groningen en Leeuwarden vlot bereikbaar. Natuurgebieden zoals Nationaal Park Lauwersmeer en de Waddenzee liggen op 15 autominuten ten noorden van Kollum.

  Wilt u gerieflijk en veilig wonen, zonder zorgen over onderhoud, maar wel genietend van comfort, zon en prachtig uitzicht? Dan is dit uw kans!

 • Woningtype:
  Portiekflat, Appartement, Appartement
  Bouwjaar:
  2001
  Inhoud:
  349m3
  Oppervlakte:
  111m²
  Aantal kamers:
  3
  Aantal slaapkamers:
  2
  Aantal verdiepingen:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut