• Over De Anjen 43 te Kollum

  Prachtig op het zuiden, op de 1e verdieping gelegen ruim appartement met 2 balkons, eigen berging en parkeerplek in de parkeerkelder. Het appartement met een woonoppervlakte van ca. 115m2 is gelegen in het meest oostelijk complex “Eskesstate”, aan de dorpszijde. Vanuit het appartement is er een prachtig uitzicht over de omgeving en het gemeentelijk groen. Door de zuidelijke ligging (1 balkon op zuiden en 1 balkon op westen) is er sprake van veel lichtinval en zon toetreding.

 • Begane grond:

  Via de centrale entree met intercominstallatie is het lift- en trappenhuis bereikbaar. Het royale appartement beschikt over een ruime entree met toilet, bijkeuken/berging met Remeha combi-ketel, ruime badkamer met dubbele wastafel, douche en 2e toilet, riante woonkamer met grote ramen en veel lichtinval en toegang tot ruim balkon, slaapkamer aan de zuidzijde met eveneens toegang tot balkon, halfopen keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur en met deur naar balkon westzijde, slaapkamer met toegang tot balkon aan de westzijde. In de met de lift of via het trappenhuis bereikbare parkeerkelder bevindt zich een afgesloten privé-berging en een eigen parkeerplek.

  Bijzonderheden:

  Het appartement ligt op korte afstand van het centrum van Kollum (ca. 500m). Het dorp Kollum met ca. 6000 inwoners beschikt over alle gewenste voorzieningen op het gebied van scholen, zorg, winkels en sport. Daarnaast zijn steden als Dokkum, Groningen en Leeuwarden vlot bereikbaar. Natuurgebieden zoals Nationaal Park Lauwersmeer en de Waddenzee liggen op 15 autominuten ten noorden van Kollum. Royaal wonen in een zeer comfortabel appartement, maak een afspraak voor een bezichtiging!

 • Woningtype:
  Appartement, Portiekflat, Appartement
  Bouwjaar:
  2001
  Inhoud:
  352m3
  Oppervlakte:
  112m²
  Aantal kamers:
  3
  Aantal slaapkamers:
  2
  Aantal verdiepingen:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut