• Over De Broeken 6 te Kollum

  Op mooie, rustige stand gelegen, vrijstaande woning met stenen garage en 2 houten tuinhuisjes

 • Begane grond:

  Entree/hal met meterkast, grote trapkast en toilet (hangcloset), ruime woonkamer in L-vorm (ca. 42m2) die middels open schuifdeuren in verbinding staat met grote woonkeuken (ca. 21 m2); in de woonkeuken bevindt zich de fraaie inbouwkeuken voorzien van onder andere combi-oven, vaatwasser, gasfornuis en koelkast; de woonkeuken heeft een deur naar achtertuin en biedt voldoende plek voor een grote eettafel; vanuit de keuken kom je in de geïsoleerde garage (6.7 x 3.8 m) met verwarming.

  Eerste verdieping:

  Overloop, 2 slaapkamers aan voorzijde, waarvan één met grote dakkapel met prachtig zicht op landerijen; grote slaapkamer aan achterzijde, badkamer met ligbad, 2e toilet, badmeubel en bergruimte met CV-ketel.

  Tweede verdieping:

  Vanaf de overloop is er een vlizotrap naar een grote vliering met veluxraam, zeer geschikt als bergruimte.

  Bijzonderheden:

  Eigen grond 543m2. Mooie, grote bloemenrijke tuin aan west- en noordkant met een houten prieel en een houten tuinschuur.
  De woning ligt in een doodlopend, rustig woonstraatje, aan de rand van Kollum. Het betreft een zeer kindvriendelijke woonomgeving.
  Bouwjaar 1999. De woning kent vloer-, muur-dak- en glasisolatie. De garage is ook geïsoleerd en verwarmd en er bevindt zich een schelpenvloer onder de woning en de garage. Er is sprake van centrale verwarming met een eigen CV-ketel uit 2013 en op de algehele begane grond (behalve toilet) ligt vloerverwarming, tevens zijn er radiatoren aanwezig. Woning is buitenom geschilderd in 2018 en heeft energielabel B. Kunststofdakkapel is geplaatst in 2012.
  Kortom: een mooie degelijk gebouwde, ruime woning met voldoende ruimte en privacy in en om het huis, met school-, sport- en winkelvoorzieningen op korte afstand.

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  1999
  Inhoud:
  440m3
  Oppervlakte:
  133m²
  Oppervlakte perceel:
  543m2
  Aantal kamers:
  4
  Aantal slaapkamers:
  3
  Aantal verdiepingen:
  3
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut