• Over De Wirden 12 te Kollum

  Zeer royale en luxe afgewerkte vrijstaande woning (805m3!) met ondermeer een slaap- en badkamer op begane grond De woning is in 2006 onder architectuur gebouwd en heeft een diepte van 16.5m en een breedte van 7.7 m! Aan de zuidwestzijde is de tuin gesitueerd met ruim terras en voldoende gelegenheid om van de zon te genieten. Regiokern Kollum biedt diverse voorzieningen (sport, sociaal-cultureel, basis-en voortgezet onderwijs) en heeft een breed scala aan winkels. Op 5 autominuten ligt een prima spoorverbinding naar de steden Groningen en Leeuwarden (30 min.). Het Nationaal Park Lauwersmeer en de veerdiensten naar de Waddeneilanden liggen op 15 autominuten afstand.

 • Begane grond:

  Fraaie entree aan de zijkant met open trap naar de verdieping met vide en raampartij en veel lichtinval boven de voordeur. In de hal bevindt zich de meterkast en een keurig toilet. Vanuit de hal bereik je de ruimtelijke woonkamer (ca. 45m2) met een fraaie houthaard en diverse ramen voor een mooie lichtinval. Aansluitend bevindt zich de woonkeuken (ca. 35m2) met een fraaie, ambachtelijke inbouwkeuken, voorzien van veel inbouwapparatuur, een natuurstenen blad en mahonie houten frontpanelen. De woonkeuken heeft tuindeuren naar het terras. De woonkamer en woonkeuken zijn gescheiden door een grote glazen wand met openslaande deuren. Naar keuze kunnen de verschillende leefruimtes van elkaar worden afgesloten. Vanuit de keuken bereik je de bijkeuken met witgoedopstelling, HR-combiketel en een buitendeur. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer (4 x 4.2m) en een nette badkamer met douchecabine, toilet, wastafel en vloerverwarming. De aanwezigheid van een slaap-en badkamer op de begane grond maakt de woning levensloopbestendig en biedt de mogelijkheid lang zelfstandig te blijven wonen. Verder is er nog een brede stenen garage in L-vorm van ca. 6x4.5m.

  Eerste verdieping:

  De verdieping heeft een vide met veel lichtinval en grote overloop. Verder zijn er 4 slaapkamers ( ca. 17, 14, 14, en 24m2) en een ruime badkamer met ligbad, douchecabine, toilet, bidet en twee wastafels.

  Tweede verdieping:

  Een vlizotrap biedt toegang tot een grote vliering met tuimelraam.

  Bijzonderheden:

  Deze zeer royale woning staat op een kavel grond van 562m2. De mooi aangelegde tuin op het zuidwesten met terrassen biedt voldoende tuinplezier en privacy, maar is niet bijzonder arbeidsintensief. De woonkamer en woonkeuken beschikken over een lichtkleurige marmeren vloer met vloerverwarming; elders bevinden zich radiatoren; tevens is een centraal stofzuigsysteem aanwezig. De woning is duurzaam gebouwd en heeft een energielabel A. Rondom de woning bevinden zich zinken gootafvoeren, screens en zonwering.
  Wilt u wonen in een huis met veel leefruimte, een slaap- en badkamer op de begane grond, een prettige tuin en genietend van alle voorzieningen die het dorp Kollum te beiden heeft, maak dan een afspraak voor een bezichtiging!

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  2006
  Inhoud:
  805m3
  Oppervlakte:
  211m²
  Oppervlakte perceel:
  562m2
  Aantal kamers:
  6
  Aantal slaapkamers:
  5
  Aantal verdiepingen:
  3
  Aantal garages:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut