• Over Dwarsryd 3 te Kollum

  Aan vaarwater gelegen, in aanbouw zijnde villawoning met bedrijfsverzamelgebouw (5 units) voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Een buitenkans voor iemand die ruimte wenst, royaal aan het water wil wonen, bedrijfsunits voor eigen gebruik wil hebben of wenst te verhuren en die bereid is tot het afbouwen van deze fraai ontworpen (schuur)woning. Onze opdrachtgever wenst het geheel in deze staat te verkopen. Het betreft een terrein van 2355 m2 op industrieterrein 'Dwarsryd', ten noordoosten van Kollum. Bij de kavel hoort een strook van 5m (vaar)water, ideaal voor het aanleggen van één of meerdere boten. De kavels op het bedrijventerrein zijn bestemd voor wonen en werken. De omgevingsvergunning voor de bouwwerken is verleend en de leges zijn betaald. Als koper koop je het geheel in de huidige staat met alle vergunningen, bouwtekeningen, constructieberekeningen etc. Het verzamelgebouw is inmiddels afgebouwd, de woning is in aanbouw. Van de woning is het funderingswerk gereed, zijn de nutsvoorzieningen “binnen” gebracht en is de staal-en spantconstructie gereed.

 • Begane grond:

  De villawoning: De in aanbouw zijnde, zeer duurzame woning heeft een bruto maatvoering van 24 x 8.25m en een uiteindelijke woonoppervlakte van circa 233 m2. Aan de westzijde is een grote overkapping en in de woning is een ruime vide toegepast waardoor een loft-achtig geheel ontstaat met een sterke woonoriëntatie op het water en de omgeving. Op de begane grond bevindt zich onder andere een grote woonkamer, woonkeuken met grote raampartijen, 3 slaapkamers, 1e badkamer en een bijkeuken. Op de verdieping bevindt zich de grote ouderslaapkamer, een luxe 2e badkamer, een grote vide, bergingen en een grote inloopkast. Veel nog toe te passen bouwmaterialen zijn inmiddels op voorraad en kunnen in overleg worden overgenomen. De woning voldoet aan de hedendaagse BENG-vereisten en heeft daarmee -na afbouw- een energielabel A+++. Het bedrijfsverzamelgebouw: Het bedrijfsverzamelgebouw is gereed en bestaat uit 5 afzonderlijke units. Vier units zijn 72m2 groot en één unit is 96m2 groot. De grootste unit heeft een overheaddeur aan de voor- en achterzijde en was voor eigen gebruik bestemd. De overige units kunnen naar eigen keuze worden verhuurd. De units zijn uitstekend geïsoleerd en zijn vanaf de weg prima bereikbaar. De overheaddeuren zijn 4x4m met een extra loopdeur. Tegenover het plan ligt een groenstrook, water en weilanden.

  Bijzonderheden:

  Benieuwd geworden naar dit fraaie plan? Mail ons voor nadere informatie! Bezichtiging uitsluitend op afspraak via ons kantoor!

  Koopprijs: Prijs op aanvraag.

 • Woningtype:
  PRODUCTION_HALL
  Bouwjaar:
  2022
  Oppervlakte perceel:
  2355m2
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut