• Over Eskesstraat te Kollum

  Namens Lytsewâld Projectontwikkeling BV bieden wij aan 8 fraai gelegen bouwkavels in “Oud- Kollum” aan de Eskesstraat en de Wilhelminastraat De kavels liggen aan de zuidzijde en in de nabijheid van het centrum van Kollum in een woongebied dat geheel vernieuwd wordt met nieuwbouwwoningen. De kavels variëren in grootte van 585 m2 tot 657 m2. Vier kavels zijn gesitueerd aan de Eskesstraat (nrs. 1 t/m 4) en vier aan de Wilhelminastraat (nrs. 5 t/m 8). U mag zelf uw eigen woning bouwen op de kavel. Dit betekent dat u niet gebonden bent aan een architect of aannemer. Het bestemmingsplan (ter inzage) biedt een grote mate van vrijheid wat betreft bouwstijl.

 • Bijzonderheden:

  Op de bijgevoegde plattegrond zijn de kavels genummerd in groen aangegeven. Per kavel is de grootte vermeld.
  De kavelprijzen aan de Eskesstraat bedragen € 110,-- per m2 vrij op naam, exclusief 21% btw.
  De kavelprijzen aan de Wilhelminastraat bedragen € 100,-- per m2 vrij op naam, exclusief 21% btw.
  Kollum is een regiokern in de gemeente Noard-East Fryslân met veel voorzieningen en ca. 5500 inwoners. De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe schoolvoorzieningen gebouwd (basis-en voortgezet onderwijs) en is er veel nieuwbouw gerealiseerd. De treinverbinding naar Groningen en Leeuwarden ligt op 10 minuten van Kollum aan de rand van Buitenpost.
  Voor meer informatie over deze prachtige bouwmogelijkheid of over hypotheekmogelijkheden kunt u contact opnemen met VanderSchaaf&Schievink Makelaardij en Hypotheken.

 • Woningtype:
  Bouwgrond
  Oppervlakte perceel:
  591m2
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut