• Over Foarwei 21 te Oudwoude

  Op een van de mooiste plekjes in het Friese Landschap, uitkijkend over landerijen en vaarwater treft u deze mooie en goed geïsoleerde recreatiewoning van 2010

 • Begane grond:

  Entree met meterkast, 2 slaapkamers, nette badkamer met douchecel, wastafel en een toilet, woonkamer met openslaande deuren naar overdekt terras en een open keuken met een fraaie inbouwkeuken. De verdieping (bergzolder) is bereikbaar middels een luik.

  Bijzonderheden:

  Deze prachtige recreatiewoning heeft een oppervlakte van 5,3 x 12 meter inclusief een fraai overdekt zonneterras gericht op het zuiden! De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming (Hr-combiketel) en is super goed geïsoleerd. Het geheel staat op 400m2 eigen grond met nieuwe (2018) garage. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig in de meterkast (glasvezel internet!) Vanuit de tuin en woonkamer is er een weids uitzicht over landerijen en aan de voorzijde over vaarwater. In dit fraaie stukje Friesland kunt u zowel wandelend, fietsend als varend genieten van de natuur. Bel voor een afspraak en wij laten u het geheel graag zien!

 • Woningtype:
  Woonhuis, Bungalow, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  2010
  Inhoud:
  229m3
  Oppervlakte:
  45m²
  Oppervlakte perceel:
  400m2
  Aantal kamers:
  3
  Aantal slaapkamers:
  2
  Aantal verdiepingen:
  2
  Aantal garages:
  1
  Aantal tuinen:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut