• Over Ganzingawei 24 te Kollumerzwaag

  Aan de rand van het dorp en in een rustige straat gelegen vrijstaande woning met brede oprit, veel schuurruimte en ruime achtertuin De Ganzingawei is een straat met lintbebouwing, veel groen en ruime (achter)tuinen. Het is hier heerlijk rustig wonen en grotere dorpen als De Westereen en Kollum, met alle gewenste voorzieningen, liggen op korte afstand (10 automin.) Het dak van deze jaren ’40 woning is rond 2000 grotendeels vernieuwd en voorzien van isolatie en nieuwe pannen. Verder is de woning in een later stadium voorzien van centrale verwarming. De ruime stenen schuur aan de achterzijde biedt mogelijkheden voor klussers of een ZZP-er!

 • Begane grond:

  De indeling van de woning is als volgt: Begane grond: Hal/entree met meterkast en trapkast, woonkamer aan voorzijde, 2e woonkamer aan zijkant grenzend aan de keukenruimte met keukenblok en toegang tot de kelder, kleine werk-/slaapkamer, bijkeuken voorzien van plavuizen en opstelling voor witgoed, badkamer met wastafel en doucheruimte, toilet, verbindingsschuur tussen woongedeelte en schuurruimte, grote stenen schuur van voorzien van kanteldeur (geschikt als garage, opslag, kleinschalige bedrijvigheid etc)

  Eerste verdieping:

  Overloop, 3 slaapkamers met bergruimte achter de knieschotten.

  Bijzonderheden:

  De woning staat op een kavel eigen grond van 765m2; De brede oprit biedt toegang tot de schuur en de ruime achtertuin, grenzend aan achtergelegen weiland; tuin en omgeving bieden veel privacy en groen.
  Bouwjaar woning 1948; Rond 2000 is er CV-aangelegd met een Intergas combi -ketel en is het dak van de woning door een bouwbedrijf grotendeels vernieuwd met isolatie en nieuwe pannen.
  De woning kent deels dubbele beglazing.
  Fraaie ligging aan rand dorp en voldoende mogelijkheden om er een droomhuis van te maken!

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  1948
  Inhoud:
  655m3
  Oppervlakte:
  136m²
  Oppervlakte perceel:
  765m2
  Aantal kamers:
  6
  Aantal slaapkamers:
  4
  Aantal verdiepingen:
  2
  Aantal garages:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut