• Over Geuzehoeke 13 te Anjum

  Op schitterende locatie in het waterrijke park “Esonstad”gelegen “torenwoning” met prachtig uitzicht over omgeving.

 • Begane grond:

  Deze 6-persoons torenwoning is schitterend gelegen op de hoek van een terp en biedt, vanwege de hoge bouw, een prachtig uitzicht over het water, de sluis en het vestingstadje “Esonstad”. De woning staat op een kavel eigen grond van 490 m2 en heeft een houten steiger/vlonder in het water. Op de begane grond bevindt zich een entree met toilet en meterkast, een keuken met moderne inbouwkeuken en een ruime slaapkamer.

  Eerste verdieping:

  De eerste verdieping kent een ruime woonkamer (ca. 5x6 m) met buitenterras met prachtige vergezichten over het Lauwersmeer en omgeving.

  Tweede verdieping:

  De tweede verdieping kent een overloop, 2e en 3e slaapkamer en een ruime badkamer met ligbad, douche en 2e toilet. Het panoramische uitzicht moet u zelf ervaren!

  Bijzonderheden:

  RECREATIEPARK “ESONSTAD”
  De woning maakt onderdeel uit van het waterrijke recreatiepark “Esonstad”, direct aan het Lauwersmeer, ca. 10 km van Dokkum.
  Het park omvat een “historisch”Fries vestingstadje met daaromheen terpwoningen. Het concept is uniek en alle recreatievoorzieningen die u wenst zijn in het park aanwezig. Naar eigen keus kunt u de woning verhuren via Landal Greenparks. Vanuit het park is er een veerdienst naar het Waddeneiland Schiermonnikoog.

  De woning wordt gemeubileerd opgeleverd.
  Aankoop van deze woning is een unieke investering voor de toekomst op een locatie met veel potentie!

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  2005
  Inhoud:
  550m3
  Oppervlakte:
  125m²
  Oppervlakte perceel:
  490m2
  Aantal kamers:
  4
  Aantal slaapkamers:
  3
  Aantal verdiepingen:
  3
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut