• Over Haadwei 27 te Damwâld

  Op fraaie stand aan doorgaande weg gelegen vrijstaande woning met royale garage/hobbyruimte en grote, diepe achtertuin

 • Begane grond:

  Zij-entree met hal met meterkast en kelder, studeer-/hobbykamer aan voorzijde, naastgelegen grote woonkamer aan voorzijde met houtkachel en erker (beide kamers kunnen eventueel worden samengevoegd tot één grote woonkamer), grote slaapkamer aan achterzijde (eventueel ook geschikt te maken als woonkeuken met fraai zicht op achtertuin), keuken met inbouwkeuken en vaste kasten, bijkeuken ten behoeve van de opstelling van witgoed met deur naar achtertuin en deur naar garage, toilet, badkamer met douche en wastafel, grote garage/hobbyruimte van ca. 52m2.

  Eerste verdieping:

  Overloop, 4 slaapkamers, waarvan één met dakkapel en veel kastruimte, groot plat dak aan achterzijde met eventueel mogelijkheden voor uitbouw van de verdieping.

  Bijzonderheden:

  Maar liefst 950m2 eigen grond!; Brede diepe achtertuin met fruitbomen en veel privacy.
  De woning is fraai gelegen aan de recent gereconstrueerde Haadwei en op loopafstand van winkelcentrum met supermarkten etc.
  De voorgevel van de woning is geïsoleerd en heeft dubbel glas; Verder wordt de woning centraal verwarmd.
  De woning is op de begane grond zeer ruim en biedt voldoende mogelijkheden om kamers met elkaar te verbinden of bijvoorbeeld een mooie woonkeuken te realiseren. De grote garage van 52 m2 biedt ideale mogelijkheden voor hobby, opslag en stalling.
  De Haadwei is een karakteristieke straat met veel mooie panden in de jaren dertig stijl; de prachtige diepe tuinen aan de achterzijde bieden veel privacy en comfort. De nieuwe wegverbinding “de centrale as” zorgt voor een snelle verbinding naar Drachten (20min.), Leeuwarden (15 min.) en Groningen (30 min.)
  Nieuwsgierig geworden? Wij leiden u graag rond voor een bezichtiging!

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  1910
  Inhoud:
  742m3
  Oppervlakte:
  150m²
  Oppervlakte perceel:
  950m2
  Aantal kamers:
  7
  Aantal slaapkamers:
  5
  Aantal verdiepingen:
  2
  Aantal garages:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut