• Over Hayemaweg 2 te Kollum

  Onder architectuur gebouwd woon- bedrijfspand met veel ruimte en een kwalitatief hoogwaardige afwerking Het fraai ontworpen gebouw ligt op industrieterrein Jumaheerd ten oosten van Kollum. Er is sprake van een ruimtelijke ligging met veel privacy rondom. Een ideale plek om te wonen en werken! Het bedrijfsgedeelte is gebouwd rond 2006 en het woongedeelte rond 2008.

 • Begane grond:

  Indeling begane grond woongedeelte: Entree woongedeelte met grote hal met plavuizen, ruime woonkeuken met fraai vormgegeven inbouwkeuken met eiland en wandmeubel. In de hal bevindt zich het toilet met wandcloset en de meterkast, tevens is er toegang tot de grote ouderslaapkamer met een ruime inloop badkamer, voorzien van dubbel wastafelmeubel, hangcloset en ruime douchecel. Tevens zijn er aansluitingen voor het realiseren van een sauna. Vanuit de hal is ook de ruime bijkeuken met witgoedopstelling bereikbaar en een technische ruimte met CV-installatie. De bijkeuken biedt toegang tot de werkplaats. Indeling begane grond bedrijfsgedeelte: Het bedrijfsgedeelte op de begane grond is in totaal circa 290m2 groot en bestaat uit een eigen entree met hal en trapopgang, een werkplaats van ca. 200m2, een opslagruimte van ca.60m2 met overheaddeur en een prive-garage van ca. 30m2 met overheaddeur.

  Eerste verdieping:

  Indeling eerste verdieping woongedeelte Via de fraaie eiken houten trap kom je op de verdieping met een fraaie woonkamer met vide en weids uitzicht. Aangrenzend is er een balkon op het zuiden. De vloerdelen en vensterbanken zijn van licht eiken. In het verlengde van de woonkamer bevindt zich nog een ruime living met keukenblok. Deze ruimte is voor vele doeleinden geschikt (woonkamer, hobbyruimte, kantoor etc). Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan één met deur naar balkon. Verder is er een separaat toilet en een 2e badkamer voorzien van douchecel, ligbad (whirlpool) en dubbele wastafel. Ook vanuit het woongedeelte boven is er een verbinding naar het bedrijfsgedeelte boven. Indeling bedrijfsgedeelte eerste verdieping: Dit gedeelte is ongeveer 230m2 groot en bestaat uit een kantoor met keukenblok, een toilet, een showroom en een technische ruimte met CV-ketel. De bovenverdieping is vrij indeelbaar en voor meerdere doeleinden geschikt.

  Bijzonderheden:

  Het bijzonder fraaie geheel ligt op een kavel van 2284m2 eigen grond. Het perceel is voorzien van bestrating, parkeergelegenheid op eigen terrein, een mooie tuin met terras, vijver en houten schuur. De tuin is zodanig ingericht dat er sprake is van veel privacy, rust en ruimte.
  Het gebouw is ruim 10 jaar oud en degelijk onder architectuur gebouwd. Gevels, beglazing, wanden en vloeren zijn geïsoleerd. Er is sprake van traditionele bouw en een hoge kwaliteit van afwerking. Denk daarbij aan de notenhouten kozijnen, luxe keuken, eiken trap en vloeren en plavuizen met vloerverwarming.
  Het pand leent zich qua grootte en indeling ook uitstekend voor dubbele bewoning met werk aan huis. Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak voor een bezichtiging!

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning, Bedrijfsdienstwoning
  Bouwjaar:
  2006
  Inhoud:
  2547m3
  Oppervlakte:
  257m²
  Oppervlakte perceel:
  2284m2
  Aantal kamers:
  8
  Aantal slaapkamers:
  4
  Aantal verdiepingen:
  2
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut