• Over Het Woudven 20 te Dokkum

  ZEER FRAAI GELEGEN EN KEURIG GEMODERNISEERDE VRIJSTAANDE WONING OP RUIME KAVEL EIGEN GROND Heerlijk rustig wonen tussen groen en met veel privacy aan het eind van een doodlopende straat en toch op loop- en fietsafstand van de binnenstad van Dokkum? En dat alles in een compleet vernieuwde en duurzame woning met tuin op het zuiden? Het Woudven 20 biedt het allemaal!

 • Begane grond:

  Entree met pvc vloer, meterkast en vernieuwd toilet met hangcloset; kantoor- /slaapkamer; zeer ruime tuingerichte woonkamer met open keuken; de woonkamer is voorzien van een nieuwe pvc vloer en vloerverwarming, nieuwe schuifpui en een in 2016 geplaatste nieuwe inbouwkeuken voorzien van vaatwasser, koelkast, oven, combi- magnetron en gaskookplaat op glas (5-pits); ruime bijkeuken met witgoed op stahoogte met kastruimte; ruime garage met elektrische overheaddeur en twee loopdeuren.

  Eerste verdieping:

  Overloop met inloopkast, 4 slaapkamers, waarvan één met deur naar balkon en één zeer ruime boven de garage met grote kastenwand; ter hoogte van de doorgang naar de slaapkamer boven de garage bevindt zich een extra kantoorruimte; moderne badkamer met bubbelbad , badmeubel met dubbele wastafel, ruime inloopdouche, hangcloset, urinoir en vloerverwarming.

  Tweede verdieping:

  Deze zolderverdieping is bereikbaar met een vlizotrap en hier bevindt zich de in 2017 aangebrachte technische installatie (hybride warmtepomp, 2 omvormers ten behoeve van de 22 op het dak gelegen zonnepanelen)

  Bijzonderheden:

  Eigen grond 884 m2; Recent is er een perceel grond aangekocht aan de oostzijde met gras en fruitbomen, ideaal als speelhoek voor kinderen of huisdieren; in de op het zuiden gelegen achtertuin is in 2017 een houten veranda met schuur aangebracht van 8x4.5 meter; de tuin biedt veel privacy en er is sprake van een heerlijk rustige ligging.
  De afgelopen 3 jaren zijn er zeer veel vernieuwingen aan de woning uitgevoerd: nieuwe inrichting tuin en bestrating, plaatsen grote schuur met veranda, nieuwe keuken, aanbrengen van dak coating, plaatsing 22 zonnepanelen met technische apparatuur, vernieuwen van deuren, aanbrengen pvc vloeren, vervanging van radiatoren en aanbrengen vloerverwarming, plaatsen HR++ glas begane grond en compleet schilderwerk binnen en buiten.
  De woning heeft energielabel A; (vloer- , gevel- , glas- en dakisolatie, alsmede vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen)
  Er is sprake van een bijzondere ligging in een kleinschalige wijk aan het einde van een doodlopende straat, nabij de ijsbaan en op zeer korte afstand van de binnenstad, winkels, scholen en andere voorzieningen.
  Vanwege alle vernieuwingen is er sprake van een moderne energie zuinige instapklare woning met een hoge kwaliteit van afwerking!

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  1994
  Inhoud:
  732m3
  Oppervlakte:
  167m²
  Oppervlakte perceel:
  884m2
  Aantal kamers:
  6
  Aantal slaapkamers:
  5
  Aantal verdiepingen:
  3
  Aantal garages:
  1