• Over Ike Buorren te Drogeham

  In het centrum van Drogeham worden door Grienbouw Projectontwikkeling 18 fraaie nieuwbouwappartementen gerealiseerd. De bouw zal starten eind 2017.

 • Begane grond:

  Globaal is de indeling per appartement als volgt: Entree, toilet, berging, 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, woonkamer en keuken met deur naar tuin/balkon. Verder zijn er op het buitenterrein parkeervakken en ieder appartement heeft een externe berging. De appartementen op de verdieping zijn via de lift en galerij bereikbaar en bieden een fraai uitzicht over het centrum van Drogeham.

  Bijzonderheden:

  De fraai ontworpen appartementen worden gebouwd op de voormalige DAB-locatie, in het hart van Drogeham.
  De 18 koopappartementen worden gebouwd in 2 bouwlagen. De appartementen op de begane grond hebben een eigen voortuin met terras en die op de eerste etage een ruim balkon. In het gebouw is een lift aanwezig. De appartementen worden zeer duurzaam en traditioneel gebouwd met hoge isolatiewaarden en zonnepanelen op het platte dak. Daardoor zal het energieverbruik zeer laag zijn. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 67m2 tot 86m2. De koopprijzen varieren van € 157.000,- tot € 175.000,- v.o.n.

  Drogeham is een dorp in de gemeente Achtkarspelen met ongeveer 1800 inwoners. Het dorp kent een rijk verenigingsleven en jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd. Het belangrijkste jaarlijkse evenement is de Gondelvaart op Wielen, dat in september duizenden bezoekers trekt. Ook het Concours Hippique staat hoog aangeschreven.
  Verder beschikt het dorp over voldoende winkelvoorzieningen, waaronder een Spar, drogisterij en een warme bakker. Het dorp heeft een warme en gezellige uitstraling en in de directe omgeving liggen prachtige fiets- en wandelroutes.

 • Woningtype:
  Appartement, Beneden boven woning, Appartement
  Bouwjaar:
  2017
  Inhoud:
  258m3
  Oppervlakte:
  86m²
  Aantal kamers:
  3
  Aantal slaapkamers:
  2
  Aantal verdiepingen:
  1
Brochure (pdf) (8.74 MB)
Alle informatie op een rij