• Over Ike Buorren te Drogeham

  18 prachtige appartementen in centrum Drogeham. Inmiddels 14 verkocht. Nog 3 te koop!! In het centrum van Drogeham realiseert Grienbouw BV 18 prachtige appartementen. Fase A, bestaande uit de bouw van de eerste 10 appartementen, is bijna afgerond en volledig verkocht. In maart 2019 is gestart met de bouw van fase B. Hiervan zijn er inmiddels 5 appartementen verkocht.

 • Begane grond:

  Globaal is de indeling per appartement als volgt: Entree, toilet, berging, 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, woonkamer en keuken met deur naar tuin/balkon. Verder zijn er op het buitenterrein parkeervakken en ieder appartement heeft een externe berging. De appartementen op de verdieping zijn via de lift en galerij bereikbaar en bieden een fraai uitzicht over het centrum van Drogeham.

  Bijzonderheden:

  De appartementen zijn gasloos en zo goed als energieneutraal, met warmtepomp en zonnepanelen. Daardoor is er sprake van een zeer lage energienota!
  De meeste appartementen beschikken over 2 slaapkamers, tuin of balkon, een eigen berging, een parkeerplaats en een centrale lift.
  De oplevering van fase B is gepland voor december 2019.
  Mogelijk dat in overleg een modelappartement kan worden bezichtigd.
  Voor alle overige informatie over de appartementen: download de brochure.
  Wees er snel bij. Het gaat om de laatste drie!
  Koopprijs vanaf € 175.050,-- v.o.n. (incl. btw, keuken, warmtepomp, zonnepanelen en sanitair)

 • Woningtype:
  Appartement, Beneden boven woning, Appartement
  Bouwjaar:
  2017
  Inhoud:
  258m3
  Oppervlakte:
  86m²
  Aantal kamers:
  3
  Aantal slaapkamers:
  2
  Aantal verdiepingen:
  1
Brochure (pdf) (8.74 MB)
Alle informatie op een rij