• Over Julianastraat te Kollum

  8 duurzame twee-onder-één kapwoningen met garage nabij centrum van Kollum! De woningen worden gebouwd op de locatie Wilhelminastraat/Julianastraat in Kollum-Zuid. Dit inbreidingsplan voorziet in de bouw van fraaie duurzame nieuwbouwwoningen. Het plan is zeer gevarieerd en de woningen liggen dicht bij het centrum en de winkelvoorzieningen van Kollum. De woningen worden fraai ingepast in de omgeving met ruime tuinen, veel groen en in een zeer kindvriendelijke wijk.

 • Begane grond:

  De indeling van de twee-onder-één kapwoningen is als volgt: Hal met meterkast, trapopgang en toilet. Royale woonkamer met ruime woonkeuken, tuindeuren en toegang tot de grote geïsoleerde garage met inpandige bijkeuken.

  Eerste verdieping:

  Overloop, 3 royale slaapkamers en een badkamer.

  Tweede verdieping:

  Middels vlizotrap bereikbare zolderberging.

  Bijzonderheden:

  Door Feiking Vastgoed BV wordt in Kollum-Zuid een nieuwbouwplan gerealiseerd dat voorziet in 8 twee-onder-één kapwoningen met garage en 6 levensloopbestendige rijwoningen (2 blokken van 3 woningen).

  De twee-onder-één kapwoningen worden in een cirkelvorm gebouwd met grote tuinen en een kindvriendelijke omgeving. Deze woningen zijn standaard voorzien van zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming, een grote geïsoleerde garage met inpandige bijkeuken, dakkapel en tuindeuren. Het sanitair wordt casco opgeleverd. Deze woningen zijn door Adema Architecten ontworpen en ze worden gebouwd door Kingma’s Bouwbedrijf. Door de duurzame bouw ben je verzekerd van lage energiekosten en heb je een woning die gebouwd is op de toekomst!

  Koopprijs twee-onder-één kapwoningen € 259.000,- tot € 285.000,- v.o.n. inclusief btw.

  Kollum is een fraai historisch dorp met bijna 6000 inwoners. Als regiokern biedt het dorp alle voorzieningen op het gebied van winkels, scholen (recent zijn er een nieuwe Campus en Kindcentrum gebouwd), watersport, zwembad, sport, cultuur etc. Op 15 minuten fietsen ligt een NS-station met een snelle spoorverbinding Leeuwarden-Groningen. Zowel met auto als trein zijn deze steden binnen 30 minuten bereikbaar. In de omgeving van Kollum zijn natuurgebieden, Nationaal Park Lauwersoog, fiets-en vaarroutes naar de Waddenzee en ook het elfstedenstadje Dokkum is een bezoekje waard.

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Twee onder een kap woning
  Bouwjaar:
  2020
  Inhoud:
  450m3
  Oppervlakte:
  108m²
  Oppervlakte perceel:
  328m2
  Aantal kamers:
  4
  Aantal slaapkamers:
  3
  Aantal verdiepingen:
  3
  Aantal garages:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut