• Over Julianastraat te Kollum

  Levensloopbestendig wonen nabij centrum Kollum! 6 duurzame, levensloopbestendige woningen met slaap-en badkamer op de begane grond! Voor de 4 hoekwoningen is er een mogelijkheid een garage bij te bouwen! De woningen worden gebouwd op de locatie Wilhelminastraat/Julianastraat in Kollum-Zuid. Dit inbreidingsplan voorziet in de bouw van fraaie duurzame nieuwbouwwoningen. Het plan is zeer gevarieerd en de woningen liggen dicht bij het centrum en de winkelvoorzieningen van Kollum. De woningen worden fraai ingepast in de omgeving met ruime tuinen, veel groen en in een zeer kindvriendelijke wijk.

 • Begane grond:

  Hal met meterkast, trapopgang en toilet. Royale woonkamer met open keuken en tuindeuren, ruime slaapkamer, badkamer en een wasruimte.

  Eerste verdieping:

  Overloop met vide, 2 royale slaapkamers en een berging.

  Tweede verdieping:

  Middels vlizotrap bereikbare zolderberging.

  Bijzonderheden:

  Door Feiking Vastgoed BV wordt in Kollum-Zuid een nieuwbouwplan gerealiseerd dat voorziet in 6 levensloopbestendige rijwoningen (2 blokken van 3 woningen) en 8 twee-onder-één kapwoningen met garage.

  DE 6 RIJWONINGEN
  Deze woningen worden in 2 blokken van 3 gebouwd. Voor de 4 hoekwoningen is er een mogelijkheid een garage bij te bouwen. Deze woningen worden zeer duurzaam gebouwd met warmtepomp, zonnepanelen en een hoge mate van isolatie. De woningen zijn ontworpen door Adema Architecten en worden gebouwd door Kingma’s Bouwbedrijf uit Buitenpost. Vanwege de aanwezigheid van een slaap-en badkamer op de begane grond zijn de woningen ook geschikt voor senioren. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en warmtepomp, een tuinschuur, een dakkapel en vloerverwarming. Het sanitair wordt casco opgeleverd.

  Koopprijs tussenwoningen € 197.500,- v.o.n. inclusief btw.
  Koopprijs hoekwoningen € 208.500,- tot € 212.500,- v.o.n. inclusief btw.

  Kollum is een fraai historisch dorp met bijna 6000 inwoners. Als regiokern biedt het dorp alle voorzieningen op het gebied van winkels, scholen (recent zijn er een nieuwe Campus en Kindcentrum gebouwd), watersport, zwembad, sport, cultuur etc. Op 15 minuten fietsen ligt een NS-station met een snelle spoorverbinding Leeuwarden-Groningen. Zowel met auto als trein zijn deze steden binnen 30 minuten bereikbaar. In de omgeving van Kollum zijn natuurgebieden, Nationaal Park Lauwersoog, fiets-en vaarroutes naar de Waddenzee en ook het elfstedenstadje Dokkum is een bezoekje waard.

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Hoek woning
  Bouwjaar:
  2020
  Inhoud:
  382m3
  Oppervlakte:
  102m²
  Oppervlakte perceel:
  252m2
  Aantal kamers:
  4
  Aantal slaapkamers:
  3
  Aantal verdiepingen:
  3
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut