• Over Kerkstraat 49 te Kollum

  Op uitstekende stand gelegen voormalig postkantoor met ondermeer bestemming “wonen en beroep/bedrijf aan huis” met een totale vloeroppervlakte van 200m2 en een kavel eigen grond van 975m2

 • Begane grond:

  Entree met grote keukenruimte (48m2), grote woon-/kantoorkamer ( 45m2), grote kamer aan achterzijde van 57m2, (kantoor)kamer aan achterzijde van 15m2, hal zijkant van 21m2, toiletgroep, meterkast (vernieuwd met 14 groepen), berging, CV-ruimte met CV-ketel 2017 en separaat toilet.

  Bijzonderheden:

  Het object is geheel gelijkvloers, heeft centrale verwarming en het dak is vernieuwd en geïsoleerd in 2017. Tevens zijn alle boeidelen vervangen door onderhoudsarm materiaal.
  Het degelijke gebouw leent zich uitstekend voor een woning met een praktijk aan huis. Ook is het geschikt als kantoorgebouw, kinderopvang, praktijkruimte, gezondheidszorg, tandartspraktijk of voor andere maatschappelijke of dienstverlenende doeleinden.
  Naast het gebouw is een ruime carport.
  In de directe omgeving wordt een scholencampus gebouwd en een kindcentrum. Vanuit het pand is er een fraai uitzicht op straatbeeld en gemeentelijk groen en het levendige centrum van Kollum is op loopafstand.

  Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 • Woningtype:
  OFFICE
  Bouwjaar:
  1971
  Inhoud:
  600m3
  Oppervlakte perceel:
  975m2
  Aantal verdiepingen:
  1