• Over Kriekepitte 5 te Kollum

  Verrassend ruime geschakelde hoekwoning met op de begane grond een extra kantoor/praktijkkamer en aansluitend een mooie hobbyruimte. De woning is recent geschilderd, voorzien van dubbel glas, 8 zonnepanelen en er is een schuur/overkapping op het achtererf geplaatst.

 • Begane grond:

  Entree met hal aan voorzijde woning, gezellige woonkamer voorzien van laminaat en balkenplafond, woonkeuken met ruime inbouwkeuken, voorzien van inductiekookplaat (2020), vaatwasser (2019), koelkast en combi-magnetron, toilet, bijkeuken met witgoedopstelling, vanuit bijkeuken trapopgang naar extra slaap-hobbykamer, L-vormige geïsoleerde hobbyruimte met aansluitend een extra kantoorkamer met schuifpui naar tuin. Deze ruimtes zijn ideaal voor bijvoorbeeld een slaap/-en badkamer op de begane grond of een praktijkruimte beneden.

  Eerste verdieping:

  Overloop met vaste kast, 3 slaapkamers voorzien van laminaat en dubbel glas, badkamer met ligbad, toilet en badmeubel.

  Tweede verdieping:

  Deze verdieping is met een vaste trap bereikbaar en biedt bergruimte en een extra slaap-/zolderkamer met veluxramen en nieuw laminaat.

  Bijzonderheden:

  Kavel eigen grond van 278 m2; Mogelijkheid voor auto op eigen oprit aan achterzijde woning; Nieuw aangelegde achtertuin met overkapping en terras op het zuidwesten.
  De woning wordt centraal verwarmd en heeft een huurketel; Er is sprake van dubbele beglazing, recent schilderwerk buitenom en een energielabel B; op het dak zijn recent 8 zonnepanelen geplaatst.
  De woning is degelijk gebouw met betonvloeren en stenen gevels; Er is sprake van een mooi ligging met uitzicht op veel groen, een eigen achterom en dichtbij tal van voorzieningen.
  Met de extra ruimtes op de begane grond biedt de woning verschillende mogelijkheden (praktijk aan huis, atelier, hobbyruimte, extra slaapkamers etc.)
  Geïnteresseerd? Bel voor een afspraak! In verband met Covid 19 worden duidelijke afspraken gemaakt met bezichtigingen.

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Hoek woning
  Bouwjaar:
  1978
  Inhoud:
  525m3
  Oppervlakte:
  141m²
  Oppervlakte perceel:
  278m2
  Aantal kamers:
  7
  Aantal slaapkamers:
  6
  Aantal verdiepingen:
  3
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut