• Over Lijkele Boonstraweg 7 te Burum

  Wonen en werken op een prima locatie aan de rand van Burum

 • Begane grond:

  Entree, nette showroom van ca. 82m2 voorzien van vloerverwarming, plavuizenvloer, systeemplafond, toilet, pantry, fraaie trappartij naar de verdieping en toegang tot het woongedeelte en naastgelegen werkplaats. Naast de showroom bevindt zich een werkplaats van ca. 184m2 met o.a. meterkast (krachtstroom), (2e) toilet, keukenblok, trapopgang naar verdieping en toegang tot de achter/naast gelegen werkplaats van ca. 56m2 met o.a een autodeur en eveneens toegang tot het woongedeelte. Op de begane grond bevindt zich de inpandige woning met woonkamer, vloerverwarming, open keuken met mooie designkeuken met o.a. massief beukenhouten werkbladen en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Douchehoek met douchecel en wastafel. Deur naar tuin/terras.

  Eerste verdieping:

  Middels de trap in de showroom: Overloop met (inbouw)kastruimte, 2 ruime kamers, totaal ca. 61m2. Middels trap in grote werkplaats: Ruime opslag/werkruimte met veel lichtinval van ca. 47m2.

  Bijzonderheden:

  Eigen grond 957m2. Bouwjaar ca. 1995. Totale oppervlakte bedrijfsruimte begane grond ca. 322m2. Gehele verdieping is ca. 108m2.
  Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Traditionele bouw met stenen spouwmuren en stalen spanten. Ook een andere indeling van het pand is vrij eenvoudig te realiseren. Indien gewenst kan de inpandige woning worden vergroot tot 150m2 (middels vergunning). Er is sprake van glas-, spouw-, en dakisolatie. Het buitenhoutwerk is in 2019 geheel geschilderd. Buitenterrein is voorzien van bestratingen, hekwerk en een tuin/terras ten behoeve van de inpandige woning. Voor het pand liggen voldoende parkeerplaatsen. Betreft een pand met veel mogelijkheden!
  Het geheel is gelegen op een kleinschalig industrieterrein met een goede bereikbaarheid, nabij de N355 Groningen-Leeuwarden.

 • Woningtype:
  PRODUCTION_HALL
  Bouwjaar:
  1995
  Oppervlakte perceel:
  957m2
Funda
VBO makelaar
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut