• Over Molenhoek 46 te Kollum

  Aan open vaarwater! In mooie, waterrijke woonomgeving gelegen geschakelde vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage

 • Begane grond:

  In de hal bevindt zich de meterkast, een nette toilet met fonteintje, garderobekast, deur naar de aangebouwde garage en de trap naar de verdieping. Vanuit de hal bereik je de royale woonkamer met o.a. een voorraadkast en een schuifpui naar de zonnige achtertuin. Aansluitend bevindt zich de keuken met een inbouwkeuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken bereik je de bijkeuken met witgoedopstelling, een uitstortgootsteen en toegang tot de aangebouwde houten berging. Via de hal en de bijkeuken heb je toegang tot de aangebouwde garage. De garage is o.a. voorzien van een lichtkoepel en een sectionale garagedeur.

  Eerste verdieping:

  Middels de vaste trap kom je uit op de overloop met een vaste kast en een dakraam. Hier bevinden zich de drie slaapkamers waarvan één met een dakkapel en één met een vaste wastafel. Verder bevindt zich hier de badkamer met douche, ligbad, 2e toilet en een wastafel.

  Tweede verdieping:

  De 2e verdieping (zolderberging) is bereikbaar middels een vlizotrap.

  Bijzonderheden:

  Het geheel staat op 301m2 eigen grond. Aan de westzijde is de zonnige achtertuin gesitueerd. Hier bevindt zich o.a. een houten tuinhuisje en toegang tot de aanlegplaats met houten vlonders en een terras aan het water.
  De woning is degelijk gebouwd, volledig geïsoleerd en wordt verwarmd middels een HR-combiketel (1998).
  De woning biedt mogelijkheden en gelet op de bijzondere ligging aan het water is dit een buitenkans.
  Kollum ligt in noordoost Friesland en heeft bijna 6000 inwoners; het dorp beschikt over alle mogelijke voorzieningen op het gebied van scholen, winkels, recreatie etc. De steden Leeuwarden, Groningen en Dokkum liggen allemaal op minder dan 30 autominuten.

  Bent u geïnteresseerd in deze woning? Vraag dan een bezichtiging aan via de link '' plan een bezichtiging'' op deze pagina.
  Bezichtigingen vinden plaats op donderdagmiddag 10 juni en vrijdagmiddag 11 juni a.s.

  In verband met het Corona virus volgen wij de richtlijnen van het RIVM bij bezichtigingen.

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Geschakelde woning
  Bouwjaar:
  1998
  Inhoud:
  523m3
  Oppervlakte:
  124m²
  Oppervlakte perceel:
  301m2
  Aantal kamers:
  4
  Aantal slaapkamers:
  3
  Aantal verdiepingen:
  3
  Aantal garages:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut