• Over Molenhoek 48 te Kollum

  In rustige woonwijk gelegen, geschakelde, vrijstaande woning aan de achterzijde grenzend aan open vaarwater Let op: Bezichtiging mogelijk op de kijkdagen 28 en 29 juni 2021. Graag bezichtiging aanvragen per mail, waarna wij je inplannen. Lekker genieten in de achtertuin met uw eigen sloep of visboot in het aangrenzende open vaarwater? Kom dan kijken naar deze degelijk gebouwde woning met geschakelde stenen garage!

 • Begane grond:

  Begane grond: Entree met hal met plavuizen, meterkast (met glasvezel en slimme meters), vaste kast, toilet met hangcloset en deur naar garage; woonkamer met schuifpui naar terras; halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van inbouwapparatuur; vanwege de vele ramen is er veel lichttoetreding in de keuken; de stenen garage heeft een geïsoleerde overheaddeur, wasbak, CV-ketel (Nefit ca.2018) en witgoedaansluitingen; Eventueel zou in de garage een slaapkamer kunnen worden gerealiseerd.

  Eerste verdieping:

  Overloop met vaste kast, 3 slaapkamers, waarvan één over de volle breedte aan de achterzijde en één met dakkapel. Verder is er een badkamer voorzien van hangcloset, douche en vaste wastafel.

  Tweede verdieping:

  Via een vlizotrap is de zolderverdieping bereikbaar.

  Bijzonderheden:

  De woning staat op 300 m2 eigen grond; de achtertuin grenst aan vaarwater en heeft een circa 12 meter lange oever; Het achtergelegen water is mandelig eigendom van 11 aangrenzende percelen.
  De woning is volledig geïsoleerd (vloer-, gevel-, dak- en glasisolatie) en is gebouwd in 1998; de verdieping betreft HSB bouw en beneden traditionele bouw.
  De woning ligt in een rustige, kleinschalige en kindvriendelijke nieuwbouwwijk ten oosten van Kollum en op korte afstand van winkels en andere voorzieningen.
  Kollum kent prachtige watersportverbindingen naar onder meer het Lauwersmeer, Zoutkamp, Dokkum en is ideaal voor watersportliefhebbers.
  Het dorp Kollum heeft bijna 6000 inwoners en beschikt over alle gewenste voorzieningen; Groningen, Dokkum en Leeuwarden liggen op max.30 autominuten en vanuit Buitenpost (5 autominuten) is er een snelle treinverbinding naar Groningen en Leeuwarden.

  Plan een bezichtiging op de kijkdagen en wie weet kom jij binnenkort in deze gerieflijke woning te wonen.

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Geschakelde woning
  Bouwjaar:
  1998
  Inhoud:
  463m3
  Oppervlakte:
  107m²
  Oppervlakte perceel:
  300m2
  Aantal kamers:
  4
  Aantal slaapkamers:
  3
  Aantal verdiepingen:
  3
  Aantal garages:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut