• Over Romkeslaan 59 te Leeuwarden

  Een authentieke multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 70m2 gelegen op de bovenste verdieping in pakhuis 'HARTELUST' in hartje Leeuwarden. De bedrijfsruimte is bereikbaar per trap en per lift en wordt volledig turn-key opgeleverd.

 • Bijzonderheden:

  Ronduit uniek bij deze ruimte: de nog aanwezige authentieke liftonderdelen, 2 grote sheddaken met prachtige lichtinval en twee grote raampartijen aan de buitenzijde en twee ramen gesitueerd op de centrale hal. Op de vloer ligt een pvc vloer.

  Het is een ruim vertrek (70m2) met een pantry, ruime toiletvoorziening met wastafel en (meter-) kast.

  Historie
  Het monumentale pakhuis, een rijksmonument, werd in 1908 gebouwd in opdracht van de ijzerhandelaar Bernard Hartelust uit Leeuwarden. Het pand werd ontworpen door architect Z.S. Feddema, en opgetrokken in neo-renaissancestijl met Art-Nouveau-invloeden. Na 1967 was het pand in gebruik bij de Fa. Rouppe van der Voorts Industrie en Handelsmaatschappij uit Den Haag. In 2003 kwam het complex leeg te staan.

  Pakhuis HARTELUST is gelegen in het centrum van Leeuwarden op loopafstand van winkels, centrum, station en parkeergarages. Het in 2011 opgeleverde monument met nieuwbouwvoering is op fraaie wijze gerenoveerd met behoud van de authentieke, industriële sfeer. Hier zijn, naast 28 appartementen, 5 multifunctionele bedrijfsruimtes (ateliers-/ werkruimtes) gerealiseerd.

  Het complex beschikt over een centrale, middels intercom bedienbare (veilige) entree, die leidt naar de prachtige hoge en lichte centrale hal.

  U kunt hier industrieel werken in de sfeer van een Rijksmonument! Werken in Hartelust betekent werken in een prachtig gebouw gelegen op een gunstige locatie direct tegen het levendige centrum van Leeuwarden.

  Huurprijs: € 785,- per maand (geen btw), de energiekosten worden via een maandelijkse voorschot betaald en verrekend.

  Bezichtiging op afspraak.

 • Woningtype:
  OFFICE
  Bouwjaar:
  1908
  Aantal verdiepingen:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut