• Over Sulkystraat 2 te Kollum

  Op een mooie rustige plek gelegen ruime energiezuinige semibungalow met grote stenen garage en tuin Let op: Kijkdagen op 9 en 10 november. Graag per mail een bezichtiging aanvragen. De woning ligt met een groepje vrijstaande woningen in een doodlopend straatje op korte afstand van het centrum van Kollum. Er is sprake van rust en privacy en op de begane grond bevinden zich een slaap-en kantoorkamer. Door de kantoorkamer om te bouwen tot badkamer ontstaat een levensloopbestendige woning!

 • Begane grond:

  Indeling begane grond: Entree met ruime hal, trapopgang en meterkast, vanuit de hal/gang is er toegang tot diverse ruimtes: L-vormige woonkamer met veel lichtinval en vloerverwarming, woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur, royale slaapkamer (3.5x4.5m), kantoorkamer (3.4x2.7m)die eventueel kan worden omgevormd tot badkamer. Vanuit de woonkeuken bereik je de bijkeuken met toilet, witgoedopstelling, de technische installatie met CV-combiketel, boilervat en warmtepomp-unit en de kelder. De bijkeuken biedt toegang tot de ruime stenen garage (ca. 3x9.5m).

  Eerste verdieping:

  Overloop met veel kast/bergruimte, 2 grote slaapkamers waarvan één met balkon, ruime badkamer met ligbad, toilet, doucheruimte en dubbele wastafelcombinatie. Klein luikje naar gedeeltelijke zolderverdieping.

  Tweede verdieping:

  Middels luikje bereikbare zolderberging.

  Bijzonderheden:

  De woning staat op een perceel eigen grond van 541m2.
  In de tuin staat een houten tuinhuis en achter de bijkeuken bevindt zich een overkapping t.b.v. droge stalling van spullen.
  De woning is goed geïsoleerd. Op het dak liggen 18 zonnepanelen en er is een warmtepomp aanwezig. De woning is gebouwd in 1971 en heeft energielabel A!
  Vanwege slaapruimte op de begane grond en mogelijkheden voor een badkamer is er sprake van een levensloopbestendige woning.
  De woonkeuken en woonkamer hebben vloerverwarming; de overige ruimtes hebben radiatoren.
  Woning is buitenom geschilderd in 2020.

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  1971
  Inhoud:
  747m3
  Oppervlakte:
  173m²
  Oppervlakte perceel:
  541m2
  Aantal kamers:
  5
  Aantal slaapkamers:
  4
  Aantal verdiepingen:
  2
  Aantal garages:
  1
  Aantal tuinen:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut