• Over Voorstraat 14 te Kollum

  Kleinschalige bedrijfsruimtes te huur voor startende of doorstartende ondernemers in Bedrijvencentrum Kollum. Nog 3 kamers beschikbaar!! Heb je behoefte aan een werkruimte met alle bijbehorende faciliteiten? Bedrijvencentrum Kollum biedt die mogelijkheid met circa 15 kamers, geschikt voor meerdere doeleinden! Werk je nog vanuit huis maar heb je behoefte aan een professionele, zelfstandige werkplek met dito uitstraling? Kom eens langs voor een vrijblijvende rondleiding!

 • Begane grond:

  Het kantoorgebouw beschikt over circa 15 ruime kantoorkamers, enkele toiletgroepen, keukenvoorziening, archief, airco, centrale verwarming, goede netwerkverbindingen, keurige plafondafwerkingen en een fraaie centrale entree met trappartijen.

  Bijzonderheden:

  WAT BIEDT BEDRIJVENCENTRUM KOLLUM?
  Het complex biedt diverse werkruimtes van 17 m2 tot ongeveer 100m2. De kamers beschikken over vloerbedekking, snel internet, systeemplafond met verlichting, soms airco en zonwering. Als huurder maak je gebruik van de gemeenschappelijke toiletvoorzieningen, keuken en spreek-/vergaderkamer. Je werkruimte staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week tot je beschikking. Eventueel kan een ruimte gemeubileerd worden opgeleverd.

  LIGT WAAR BEDRIJVENCENTRUM KOLLUM?
  Het complex grenst aan het dorpscentrum van Kollum, tegenover gezondheidscentrum VoorZorg en nabij de nieuwe scholencampus.

  VOOR WIE GESCHIKT?
  De ruimtes zijn uitermate geschikt voor: kantoor, een webshop, uitzendbureau, fysiotherapeut, atelier, zorgfuncties, onderwijs, advocatuur, opslag/archief, etc. Ook als je in de Randstad of elders in het land werkt maar enkele dagen vanuit huis mag werken biedt het complex je een mooie werkplek met alle rust en privacy!

  HOEVEEL RUIMTES ZIJN ER NOG BESCHIKBAAR?
  Van de 15 werkkamers zijn er inmiddels 12 verhuurd. Er zijn dus nog 3, in verschillende groottes, beschikbaar. Kom snel eens kijken en beleef de inspirerende werkomgeving!

  INFORMATIE EN KOSTEN:
  Wij laten je graag de mogelijkheden zien tijdens een vrijblijvende bezichtiging! Neem daarvoor contact op met Douwe van der Schaaf van Makelaardij Van der Schaaf & Schievink (06-53175912 of 0511-452221), mail: douwe@vanderschaafschievink.nl. Kijk ook op de website: Bedrijvencentrumkollum.nl.

  Huurprijs € 75,- per m2 per jaar. Servicekosten € 25,-- per m2 per jaar. Bedragen zijn exclusief BTW.

 • Woningtype:
  OFFICE
  Bouwjaar:
  1985
  Oppervlakte perceel:
  1107m2
  Aantal verdiepingen:
  2
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut