• Over Voorstraat 46 te Kollum

  Op prachtige locatie in centrum van Kollum te huur, de gehele begane grond en een groot deel van het souterrain, van het voormalige monumentale gemeentehuis. Wilt u uw bedrijf of praktijk uitoefenen op een perfecte locatie in het hart van Kollum vanuit een schitterend historisch gebouw (voormalig gemeentehuis)? Namens de eigenaar bieden wij voor verhuur aan de gehele begane grond en een gedeelte van het souterrain met toiletten.

 • Begane grond:

  Via de bordestrap komt u in de grote riante ontvangsthal (ca.19m2), aan de linkerzijde bevindt zich de voormalige raadszaal (totaal ca. 72m2), aan de rechterzijde van de hal bevindt zich een grote vergaderzaal met kantoortje (totaal ca.80m2) De trap naar beneden leidt naar de toiletgroepen en magazijn- en bergruimte in het souterrain. De totale vloeroppervlakte van de begane grond is ca. 171m2. Het souterrain biedt ca. 60m2. Totaal ca. 230m2 vloeroppervlakte.(zie plattegronden)

  Bijzonderheden:

  Samen met de eigenaar en de gemeente zijn we op zoek naar een goede herbestemming van dit prachtige pand. De buitenzijde zal in de loop van dit jaar worden gerenoveerd en op de 2e verdieping zijn kantoren gepland (reeds verhuurd)
  De 1e verdieping leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld kantoren, maatschappelijke doeleinden, gezondheidspraktijk etc. Eventueel is horeca (lunchroom, eetcafé) ook een optie.
  Afhankelijk van de bestemming is de eigenaar bereidt mee te investeren in het gebruiksklaar maken van dit gedeelte. Op korte loopafstand ligt ruim voldoende parkeergelegenheid en het gebouw staat aan het begin van de winkelstraat, midden in het dorp. Kortom, een fantastische plek om een bedrijf uit te oefenen!

 • Woningtype:
  OFFICE
  Bouwjaar:
  1808
  Oppervlakte perceel:
  171m2
  Aantal verdiepingen:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut