• Over W. Jorritsmastrjitte 11 te Kollumerzwaag

  Gemoderniseerde tussenwoning met extra grond, eigen achterom en houten garage met berging op achtererf

 • Begane grond:

  Hal met toilet (gemoderniseerd met hangcloset) en meterkast (vernieuwde meterkast met klikschakelaars), woonkamer met tuindeuren naar achtertuin, houten vloerdelen en met open keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling, geïsoleerde bijkeuken met witgoed met verwarming en plavuizenvloer.

  Eerste verdieping:

  Overloop, 3 slaapkamers (waarvan 2 ruime), nette badkamer met douche, hangcloset en badmeubel met dubbele wastafel. Op de betonvloer in de slaapkamers en overloop ligt een overschilderbare grenen plankenvloer.

  Tweede verdieping:

  Deze is met een vaste trap bereikbaar. Hier bevindt zich een grote, volledig afgewerkte en geïsoleerde, extra slaapkamer met grote inloopkast. De kamer beschikt over verwarming, een laminaatvloer en een grote dakkapel met veel lichtinval.

  Bijzonderheden:

  Eigen grond 199 m2; het erf is achterom bereikbaar en hier bevindt zich een houten garage met garagedeur (ca.4x6m) met aansluitend bergruimte (ca. 2.5x3m).
  De woning kent vloerisolatie, dubbele beglazing en dakisolatie en is daarmee energiezuinig. Er is sprake van centrale verwarming met Nefit Combiketel 2011.
  De woning is instapklaar en ideaal voor starters op de woningmarkt. De garage op het achtererf biedt extra mogelijkheden voor opslag, hobby etc!
  De hypotheeklasten bij een dergelijke woning zijn veel gunstiger dan het huren van een woning! Wij van VanderSchaaf&Schievink Hypotheken rekenen het u vrijblijvend voor!
  In verband met het Corona virus volgen wij de richtlijnen van het RIVM bij bezichtigingen. Bij het maken van een afspraak voor een bezichtiging bespreken wij deze met jullie.

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Tussen woning
  Bouwjaar:
  1972
  Inhoud:
  370m3
  Oppervlakte:
  114m²
  Oppervlakte perceel:
  199m2
  Aantal kamers:
  5
  Aantal slaapkamers:
  4
  Aantal verdiepingen:
  3
  Aantal garages:
  1
  Aantal tuinen:
  1
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut