• Over Willem Lodewijkstraat 47 te Kollum

  Bedrijfsgebouw (voormalig zwemcentrum) met diverse mogelijkheden op 774m2 eigen grond in centrum Kollum. Het gebouw, met een gebruiksoppervlakte van 469 m2 (!), heeft in het verleden dienst gedaan als regionaal zwemcentrum met horeca-activiteiten. Op het gebouw rust de bestemming “Sport” met aan deze activiteit ondergeschikte horeca. Het gebouw leent zich dus voor sportdoeleinden zoals fitness, sporttrainingen, speelvoorzieningen, zwembad en alle andere activiteiten die sportgericht zijn. Door het dichtmaken van het nog aanwezige zwembad ontstaat veel extra gebruiksoppervlakte. In overleg met de gemeente is wellicht een transitie mogelijk tot een andere bestemming zoals woondoeleinden of kantoren.

 • Begane grond:

  Entree/hal aan voorzijde met schuifdeuren, grote horecaruimte met voormalige keukenruimte/berging, zwembadruimte met diverse bijbehorende toiletgroepen, kleedruimtes, gang etc, grote technische ruimte met installatie voor zwembadfunctie.

  Bijzonderheden:

  Het centrum is gebouwd in 2006 en het ligt tegen het centrum van Kollum aan. Het gebouw wordt omringd door een huisartsenpost, sporthal, gezondheidscentrum, woonappartementen en een kindcentrum met speelvoorzieningen en waterpartijen.

  Kollum is een dorp met bijna 6000 inwoners in Noordoost Friesland en beschikt over diverse voorzieningen op velerlei gebied. Heb jij een creatief idee met dit degelijke en ruime gebouw, mail ons voor een bezichtiging.

  Vraagprijs € 275.000,- k.k.
  Spoedige aanvaarding mogelijk.

 • Woningtype:
  Bedrijf anders, Bedrijf anders
  Bouwjaar:
  2006
  Oppervlakte perceel:
  774m2
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut