• Over Zijlstraat 3 te Munnekezijl

  Mooi in het dorpscentrum gelegen 'kluswoning' met grote schuur op 394m2 eigen grond. Deze vrijstaande woning met garage/berging en grote schuur betreft een ideale kluswoning! De achtergelegen schuur biedt prima mogelijkheden voor opslag van bouwmaterialen en de woning kan desgewenst stapsgewijs worden opgeknapt. In de woning is een betonvloer aangebracht en de gevels zijn van binnen uit geïsoleerd. De binnenruimte biedt goede mogelijkheden tot eventuele aanpassing van de indeling. De bovenverdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Door het aanbrengen van een vaste trap kan hier extra woonruimte worden gecreëerd.

 • Begane grond:

  Hal met meterkast, toilet, badkamer met douche en wastafel, ruime slaapkamer met gaskachel, woonkamer met gaskachel, keuken met inbouwkeuken en deur naar achtererf.

  Eerste verdieping:

  Vlizotrap naar zolderverdieping met extra kamer en bergruimte. Op het achtererf bevindt zich een garage/berging, een overkapping en een ruime schuur. Achter de schuur ligt nog wat grond.

  Bijzonderheden:

  Munnekezijl: Munnekezijl is een rustig dorp met ca. 500 inwoners, ten zuiden van het Nationaal Park Lauwersmeer. In de omgeving zijn legio fiets- en wandelmogelijkheden en dorpen als Grijpskerk en Kollum, met diverse voorzieningen, zijn binnen 10 minuten te bereiken. De afstand naar Groningen bedraagt ca. 30 min. Tegenover de woning ligt een dorpshuis en daarachter vaarwater (Muntsjesylster Ried) met onder andere een grote historische spuisluis uit 1881.

  Bijzonderheden:
  -eigen grond 394 m2
  -mooie ligging in centrum Munnekezijl aan een soort van brink met voldoende vrije ruimte voor en achter de woning
  -verwarming met gaskachels
  -gedeeltelijk dubbele beglazing en gevelisolatie
  -Nationaal Park Lauwersmeer met uniek natuurgebied op ca. 15 minuten!

  Vraagprijs € 135.000,- k.k. Bezichtiging graag per mail aanvragen!

 • Woningtype:
  Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
  Bouwjaar:
  1930
  Inhoud:
  253m3
  Oppervlakte:
  56m²
  Oppervlakte perceel:
  394m2
  Aantal kamers:
  2
  Aantal slaapkamers:
  1
  Aantal verdiepingen:
  2
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut