Onafhankelijk Advies

Hypotheken

Erkend hypotheekadviseur Henk Schievink is dé specialist op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Als onafhankelijk tussenpersoon tussen u en de bank bent u er verzekerd van dat u de beste hypotheek krijgt onder de meest gunstige voorwaarden.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Passende oplossingen bieden

De financiële wereld wordt steeds complexer en omvangrijker door vele economische, fiscale en juridische ontwikkelingen. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat een consument op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet – vooral als het gaat om hypotheken of pensioenen. Voor velen is dat een ver van m’n bed show of een ‘zorg voor later’. Juist op die momenten of situaties kunnen wij onze kennis en ervaring inzetten om –tijdig- de juiste beslissingen te nemen. Laat u niet verrassen, voorkomen is namelijk beter dan genezen! Vanuit een objectieve en vrije rol lichten wij de financiële situatie van u, uw gezin of uw bedrijf door en bieden passende oplossingen. Bel of mail ons voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek!!

Betrouwbare partner

Op het gebied van hypotheken zijn wij een onafhankelijke en betrouwbare partner. Of het nu gaat om uw eerste hypotheek, een verhuizing, een scheiding, al dan niet oversluiten, uw pensioen met betrekking tot uw hypotheek of vragen over uw bestaande hypotheek, onze adviseur Henk Schievink kan u verhelderend en objectief bijpraten en adviseren. Een hypotheek afsluiten is al lang geen abc-tje meer door vele fiscale en juridische aspecten. Een goed advies is hierbij onontbeerlijk!

Bent u geïnteresseerd in een oriënterend en vrijblijvend adviesgesprek met Henk Schievink neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de kosten?

Benieuwd hoeveel u kunt lenen?

Heeft u een andere woning op het oog en wilt u weten wat uw maandlasten zijn bij een nieuwe hypotheek? Vraag een vrijblijvend hypotheekgesprek aan!

Direct aanvragen
Direct & Persoonlijk
Henk Schievink
Elke hypotheek is maatwerk. Ieder mens en iedere situatie is anders, dit vergt persoonlijke aandacht en begeleiding. Ik zie het als mijn uitdaging een advies uit te brengen waarbij de wens van de klant gerealiseerd wordt tegen aantrekkelijke voorwaarden en betaalbare hypotheeklasten - ook in de toekomst. Ik zit graag samen met de klant om tafel om de mogelijkheden door te nemen.
Funda
VBO Vereniging van makelaars en taxateurs
Erkend financieel adviseur
Nederlands Woning Waarde Instituut